1 Kasım 2013 Cuma

blogum 2 yaşında

Gönderen Bestesiyleannesi zaman: Cuma, Kasım 01, 2013
Bugün benim blogumun doğum günü.
Bir anne için bebeği ne kadar önemli ve benzersiz ise bir blog yazarı için de blogu öyledir herhalde. İkisine de çokça emek veriliyor zira. Zaman ayırıyoruz, güzel ve başarılı olması için uğraşıyoruz, başkalarınınki ile kıyaslıyoruz...

Blog yazma amacımı bu yazımda belirtmiştim. Hayatta "iyi ki yapmışım" dediğim şeylerden biri blog yazmaya başlamak oldu. Yıllar geçtikçe de sanırım bunu daha iyi anlıyorum. Blogum benim anı defterim oldu artık. Yaşadığım her şeyi yazabildiğim, anılarımı kaydettiğim, kişisel hatıratım.

Blog yazmaya ilk başladığımda MFÖ gibi "nasıl anlatsam", "nerden başlasam" modundaydım. Şimdi ise en yakın arkadaşımla dertleşiyormuş, ona hayatımda son zamanlarda olanlardan bahsediyormuş gibi yazıyorum. Nasıl yazacağımı düşünmeden dökülüveriyor kelimeler. Rahat, özgür ve mutlu hissediyorum kendimi yazarken. 

Son 1 yılda bloguma 43 tane yazı eklemişim, 165 tane cici yorum almışım. Evet, kabul ediyorum ki geçen yıla göre tembel davrandım. Hatta bloguma ihanet edip neredeyse 6 ay hiç yazmadım. Ama bunun için kendime kızacak değilim. Burası benim özgür bahçem ve yazmak kadar yazmamak da benim özgürlüğüm. 

Sevgili blogumla 1 yılı daha devirdik. Daha nice bol yazılı yıllara...


4 yorum:

Unknown dedi ki...

Nice yaşlara!! Yazmayı bırakmamanız dileğiyle. ;)

Bestesiyleannesi dedi ki...

Çok teşekkür ederim.
Hep birlikte, bol yazılı yıllara....

Ipek dedi ki...

Sen yaz hep yaz canım.. Nice yıllara! :)

Bestesiyleannesi dedi ki...

Sen de yaz canım, hep yazalım...

Yorum Gönder

Bir blogun en çok ihtiyaç duyduğu şey yorumdur. İşte tam da bu sebepten, aklına geleni yaz...

 

kırmızı kiraz Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea