4 Mayıs 2012 Cuma

bitmek bilmeyen sorun

Gönderen Bestesiyleannesi zaman: Cuma, Mayıs 04, 2012
Çok dertliyim, çooooook... Bıktım bu Türk Telekom'dan vallahi. Zırt pırt internet bağlantısı kopar, hızı yavaşlar, kafasına göre hattı kesip tamirat yapar. Şu an itibariyle yine Tivibu çalışmıyor. Yani bu demektir ki bizim evde 2 gündür televizyon yok. Çünkü kanallar yayını eski tip antenden değil internet bağlantısından alıyor. Hiçbir şey izleyemiyoruz. Onu da geçtim, televizyon çok elzem bir şey değil bizim evde nihayetinde ama sadece bu akşam internet bağlantısı 3 kere gitti. Bu nedir arkadaş yaaaaa? 100 liraya yakın para veriyorum ben sana her ay. Altyapını mı güçlendiriceksin, server larını sağlamlaştırıcaksın, napacaksan yap artık! 


1 sene öncesine kadar eski evimde Uydunet kullanıcısıydım. FIstık gibiydi. 3 sene boyunca ne sorun yarattı ne de arıza. Ama yeni taşındığımız evin bulunduğu sokakta Uydunet bağlantısı yok diye mecburen TTNet'e geçtik, hem de istemeye istemeye. Ben biliyodum başıma işler açacağını.

En gıcığı da ne biliyo musunuz, ne zaman arıza oluşsa anında arıyorum müşteri hizmetlerini, aldığım cevap hiç değişmiyor. "Arıza kaydı oluşturuldu!" Sanıyorsunuz ki hemen sizin derdinize derman olacaklar. Yarın yine arıyorum. Yine aynı cevap. Ertesi gün yine aynı.. Ne arayan var ne soran. Peki arıza? O baki... Bekle babam bekle. Kaç kere şikayet ettim, aynı tas aynı hamam. Geçenlerde 4-5 gün gelmedi internet. Gittim şikayet ettim. Dilekçe yazdım bıktım sizden diye, ertesi gün yaptılar. Ben mecbur muyum senin keyfini beklemeye? İşim var gücüm var internette. Hizmet alamadıktan sonra tam olarak neye ve neden para ödüyorum acaba ben? Geçen yaz tam 2 ay Tivibu arızalıydı. Evet yanlış duymadınız, tam 2 ay televizyon çalışmadı bizim evimizde. Sonuç: Bir özür bile yok!

Valla Uydunet bizim sokağa gelir gelmez senden kurtulucam TTNet. Hatta Dsmart, vb ne varsa uyar bana. Araştırıyorum, kafama göre bişey bulduğum an kaçarak uzaklaşıcam senden. Nefret ediyorum senin bitmek bilmeyen sorunlarından ve müşteriyi zerre kadar önemsemeyen tavrından. Ödediğim paranın çoğunun karşılığını da almıyorum zaten. Olmasan da olur yani...

2 yorum:

EQ dedi ki...

Vay be... demek bu isler Sener Sen, Ceza falan gibi ünlü isimleri kullanarak, reklamlarda hava atip ahkam kesmekle olmuyormus:)

Ne sinir bozucu bir durum... ben okurken bile cok sinirlendim, sana sabirlar diliyorum ve en kisa zamanda daha hayirli bir sirkete gecmeni.

Bestesiyleannesi dedi ki...

geçtim canım, hem de ışık hızıyla geçtim. araştırdım, inceledim, kafama en çok yatan Digiturk oldu, TTNet'i tamamen çıkardım hayatımdan ve Digiturk'e üye oldum. umarım bu da başımızı ağrıtmaz. şimdilik iyi, aman nazar değmesin :))

Yorum Gönder

Bir blogun en çok ihtiyaç duyduğu şey yorumdur. İşte tam da bu sebepten, aklına geleni yaz...

 

kırmızı kiraz Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea