23 Temmuz 2012 Pazartesi

bahse girerim hepiniz bu dergiyi okumak isteyeceksiniz

Gönderen Bestesiyleannesi zaman: Pazartesi, Temmuz 23, 2012
Bir blogger olarak kendimi çölün ortasında bir vahada gibi hissettim bu sabah bu dergiyi keşfedince. O heyecanla da hemen bu tanıtım yazısını kaleme aldım.

Dergimizin ismi Blogum. Aylık yayınlanan bir e-dergi. Amaçlarını özgün yazılar yazan blog yazarlarının yazılarını yayınlamak olarak belirtmişler tanıtım yazısında. Her ay sabit yazarlar yazı yazacağı gibi farklı blog yazarlarının yazılarına da yer verecekler. Yani eğer siz de uslu bir blogger olursanız bir gün Şirinleri görebilirsiniz :)
Şimdi Vizonteledeki deli Emin durumuna düşmek istememem ama "şerefsizim benim aklıma gelmişti!". Daha geçenlerde geçirdim içimden, bu kadar insan bu kadar yazı yazıyor, bunları derleyip toplayıp bi yerde yayınlasak ya, diye. Haziran ayında yayınlamaya başlamışlar da benim haberim yokmuş. Bu derginin fikir babası kimse onu alnından öpmek isterim şuracıkta.
İlk sayı haziran, ikinci sayı temmuzda yayınlanmış. Darısı nicelerinin başına. İçlerinde benim de takip ettiğim iyi bloggerlar var. Haaa bu arada konuk yazar olarak yazınızı dergiye gönderebilirsiniz. Beğenilirse yayınlanır. Bunlar da iletişim adresleri:

      blogumdergisi.blogspot.com
      twitter.com/BlogumDergisi
      facebook.com/BlogumDergisi

Hadi bakalım, bizim de nurtopu gibi bi dergimiz oldu. Allah uzun ömürler versin.

3 yorum:

AdanınAnnesi dedi ki...

Merhaba pespembe. Bu yorum yaz penceresinin üstündeki yazıya bayıldım :) Bu sebeptn aklıma geleni yazdım :) Yazını da okudum. Bu dergi beni de yazsa aynını yapardım :P Görüşmek üzere..

Bestesiyleannesi dedi ki...

tam blogunu karıştırırken yakalandım sanırım:)
en kısa zamanda aklına/aklıma gelenleri yazarken bulalım birbirimizi...

AdanınAnnesi dedi ki...

Memnun olurum beklerim :)

Yorum Gönder

Bir blogun en çok ihtiyaç duyduğu şey yorumdur. İşte tam da bu sebepten, aklına geleni yaz...

 

kırmızı kiraz Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea