5 Şubat 2012 Pazar

Eski Sevgiliye Dönmeli Mi Dönmemeli Mi???

Gönderen Bestesiyleannesi zaman: Pazar, Şubat 05, 2012
Son günlerde magazin basınında en sık rastladığım haberler eski sevgilisine dönen ünlüler ile ilgili. Bu haberler kabak tadı vermeye başladı, onda hemfikiriz. Ama asıl sorulması gereken soru şudur: Bir insan aradan geçen yıllara rağmen eski sevgilisine dönüyorsa bu haber en çok kimi yaralar? Cevap çok basit: Aradan geçen o yıllarda birlikte olunan sevgilileri!


Düşünün ki bir insanla birliktesiniz. O kişi sizden önce bir/birkaç kişi ile birliktelik yaşamış. Sıra size gelmiş. Birbirinizi sevmişsiniz, birlikte gülmüşsünüz, eğlenmişsiniz. Ona zaman, para, emek, sevgi vermişsiniz. Sonra bir gün ayrılmışsınız. Buraya kadar problem yok, tüm ilişkiler bitebilir. Ama sizden ayrıldıktan sonra eski sevgilisine döndüğünü duyduğunuzda yaşayacağınız hayal kırıklığını düşünebiliyor musunuz? "Madem bir gün ona dönecektin, benimle neden birlikte oldun o zaman?" diye sormak istemez misiniz?


Kendimi 'arafta' birlikte olunan insanların yerine koyuyorum da.... Ne acı, ne feci, ne onur kırıcı bir durumdur bu Yarabbim. Sen sevdiğini, sevildiğini zannet, sonra yaşadığın tüm duyguların yalan, ilişkinin de balon olduğunu öğren. Kendini kandırılmış, örselenmiş, zavallı hissetmez mi insan? Burada suçlu, kimi sevdiğinden ve kiminle birlikte olmak istediğinden emin olamayan, eski sevgilisini unutmadığı halde yenileri ile beraber olan insandır. Yoksa sen nereden bileceksin ki, senden ayrıldığında koşa koşa kendini eski sevgilisinin kollarına atacağını? Sen kalbini serin tut arkadaş.


Pazar pazar nerden geldiyse geldi düştü aklıma. Eski sevgilisine dönen tüm insanlara kızdım şimdi durup dururken. Dönmeyin bence geriye. Zaten çoğu da yürümüyor ve tekrar ayrılıyorsunuz. Güzel ve yürütülebilir bir ilişki olsaydı zamanında bilirdiniz kıymetini. Demek ki değilmiş... Bari eski sevgilinizden sonra birlikte olduğunuz insanları yaralamayın, kırmayın. Bir kere tutmayan dikiş, tutar mı ikincide???

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir blogun en çok ihtiyaç duyduğu şey yorumdur. İşte tam da bu sebepten, aklına geleni yaz...

 

kırmızı kiraz Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea