5 Şubat 2012 Pazar

Karne Hediyesi:)

Gönderen Bestesiyleannesi zaman: Pazar, Şubat 05, 2012
Uzun zaman blog'unu ihmal edersen böyle olur. Yazıların birikir, masanın başına oturur, hepsini toptan yazmak zorunda kalırsın:( Kendi kendime söyleniyorum. Şunu blog'a yazmalıyım, bunu mutlaka anlatmalıyım diye diye biriktirmişim yazıları. Şimdi de hangi birini yazsam diye kara kara düşünüyorum. Neyse bir yerden başlayalım.

Malum 20 Ocak'ta karneleri verdik ve 15 günlük tatilimizi hak ettik. Karlar yağdı, yollar kapandı. Bir yere gidemedik. Bari çocuklarla tatil başlamadan önce kararlaştırdığımız sinema etkinliğini gerçekleştirelim dedim.
Facebook üzerinden haberleştik, örgütlendik. Sınıfımdan yaklaşık 10 öğrencimle yerini-zamanını kararlaştırdık ve 31 Ocak Salı günü sabahın körü denilebilecek erken bir saatte okulun önünde toplandık. Otobüsümüze bindik, geze geze alışveriş merkezinin kapısına dayandık. Film seçimini onlara bıraktım. Onlar da Neşeli Ayaklar 2 filmini seçtiler. Güzel bir seçim oldu bence.

Tabi bu filmi seçmelerinin en önemli nedenlerinden biri 3D olmasıydı zira aralarında hiç 3D izlemeyenler ve gözlüklerin cazibesine kendini kaptıranlar vardı. Hele ekrandan bize doğru gelen baloncukları gerçek sanıp yakalamaya çalışanları görseniz salonda kahkahalarla gülerdiniz, zira ben öyle yaptım:)

Salon bomboştu ve sanki biz sinemayı başbaşa izlemek için kapatmış gibiydik. Dilediğimiz gibi sesli sesli güldük, istediğimiz koltuğa oturduk. Velhasıl, gerçekten çok eğlendik. Aklım gelemeyen öğrencilerimde kalmadı değil ama bizde etkinlik bitmez, artık bir sonraki etkinliğe katılırlar.
Filmin eleştirisine gelince, yetişkinler için biraz yavan ama çocuklar için çok eğlenceli bir film. 1. filmi daha komikti diye de düşündürüyor ara ara. Küçük bir çocuk ya da öğrenciler ile gitmek için güzel bir film.

Mesajı anlamlı, hikayesi yardımlaşmaya, kardeşliğe ve dayanışmaya vurgu yapıyor. Verdiğimiz paraya değdi diyelim.


0 yorum:

Yorum Gönder

Bir blogun en çok ihtiyaç duyduğu şey yorumdur. İşte tam da bu sebepten, aklına geleni yaz...

 

kırmızı kiraz Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea