15 Mart 2012 Perşembe

Tavsiyemdir: Julie and Julia

Gönderen Bestesiyleannesi zaman: Perşembe, Mart 15, 2012




Güzeldi valla. Ben beğendim. İçinde hem blog yazarlığı, hem yemek, hem evlilik, hem aşkı barındıran hoş bir film. Badi sağolsun bulmuş buluşturmuş yine istediğim filmi. Oturduk bir güzel izledik. Merryl Streep döktürmüş yine. Zaten o ne oynarsa güzel oynar. Bugüne kadar yanıltmışlığı mı var ki beni bugün yanıltsın. 

Film 2009 yapımı. Çok eski değil yani. Ama nasıl olduysa ben bir kere bile afişine rastlamadım bugüne kadar. Oyunculardan Amy Adams çok tanıdık bir yüz (solda istakoza şaşkın bakan hatun olur kendisi). Bugüne kadar oynadığı filmlerin listesi tam benim yaşım kadar. İnanılır gibi değil. Ufacık tefecik ama demek ki içi dolu turşucukmuş..:S



Diğer bir oyuncu ise Stanley Tucci. Kendisini Terminal, Şeytan Marka Giyer, Şanslı Slevin filmlerinden çoook yakından tanıyoruz aslında. Ekranda görünce hemen "aaaaaaa şu adam" deyiveriyoruz. Normal şartlarda kel adamdan hiç hoşlanmam, ayrıca saçının tamamını kazıtandan 2 kere hoşlanmam ama bu adama yakışıyor yahu.


Filmi izleyenlerin en çok güldüğü sahne sanırım ıstakoz sahnesi . Dersimiz: Istakoz Nasıl Pişirilemez? Ben daha fazla anlatmıyım. Zira biraz daha yazarsam filmi bi çırpıda anlatıp izlemek isteyenlere yazık edicem. O yüzden sustum!

2 yorum:

Nuray İlbars dedi ki...

Bayıla bayıla izlediğim filmlerden biri..
Zaten Merly Streep ne yaparsa gözüm kapalı giderim arkasından.
Ayrıca yorum konusunda aynı şeyleri düşünüyorum..

Bestesiyleannesi dedi ki...

Ben de sizin gibi Merly Streep hayranıyım. Nerde filmine rastlasam gözümü kırpmadan izlerim. Sizde de çok tanıdık, çok yakınınız olan birini ekranda izliyormuş hissi yaratıyor mu:)

Yorum Gönder

Bir blogun en çok ihtiyaç duyduğu şey yorumdur. İşte tam da bu sebepten, aklına geleni yaz...

 

kırmızı kiraz Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea