3 Mart 2012 Cumartesi

Tavsiyemdir: Küçük Mucizeler Dükkanı - Bir Yumak Mutluluk

Gönderen Bestesiyleannesi zaman: Cumartesi, Mart 03, 2012
Devam niteliği taşıyan kitaplar her zaman aynı akıcılığı koruyamayabiliyor. Ama bu sefer olmuş. Debbie Macomber bu işi becermiş diyebilirim. İlk kitap olan Küçük Mucizeler Dükkanı'nı kitap diyarım D&R 'dan, ilkine çok bayılınca ikincisini de idefix'ten aldım. Her zaman söylerim, kitaba verilen para helaldir. Ohhhhhh, mis gibi yerlere gitti param. Ne de iyi etmişim bunları almakla. Özellikle ilk kitabı 1-2 günde soluksuz okudum diyebilirim. İkinci kitaba yeni başladım sayılır. Ama o da bir o kadar hoş. Şiddetle tavsiye ederim, alın okuyun valla.


Bu kadar övgüden sonra yine de buraya bir virgül koyma ihtiyacı hissettim: Eğer;
   - erkekseniz
   - örgü örmek ilginizi çekmiyorsa
   - sadece kadınlardan oluşan bir hikaye örgüsü sizi sıkacaksa
   - kadınlar arası ilişkiler konusuna mesafeliyseniz
sıkılırsınız. Ona göre düşünün derim ben. Ben bayıldım, sizi bilemem.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu kitabı bende herkesin elinde gördüm, açıkcası kapağı çok dikkatimi çekti ve en çokta beni etkileyen içinde kendinizden bir şey bulacaksınız sözü oldu. Umarım bahsettiğin gibi sürükleyicidir ve benim gibi kitap okumayı pek sevmeyen birini bile geri hayata döndürebilir. :)

Bestesiyleannesi dedi ki...

tam küçük kadın hikayelerinin kesişmesi kitabı olmuş diyebilirim. farklı hayatlar yaşayan birbirinden çok farklı kadınların kesişimi. bana sıcak geldi yazılış tarzı. hatta bitirir bitirmez ikincisini aldım. bir heves onu da bitirdim. hatta şimdi üçüncüsü çıkmış. sıra onda:)

EQ dedi ki...

Nasil bayiliyorum böylesi kitap, film v.b. tavsiyelere nasil! Hazir birileri daha önceden sizin icin okumus/izlemis gibi, size kolaylik olsun, zaman kaybiniz olmasin diye gibi:) (bu nasil bir cümle oldu yav? hele bir ögretmenin karsisinda, hele de bir 'Alamanci' olarak! Eyvah eyvah):)

Bu yabanci bir yazarin kitabi, yani bunu burada bulabilirim, güzel. Zaten yabanci yazarlarin kitaplarinin Almancasini, eger Türk yazar ise, Türkcesini okumayi tercih ediyorum. Daha keyifli oluyor benim icin öylesi.

Simdiden birkac film ve kitap isimleri eklendi listeme. Cok güzel bu, cok tesekkürler:)

Bestesiyleannesi dedi ki...

Şimdi bu serinin üçüncüsü piyasada: Bahçemde Yeşeren Umutlar. Ben de en kısa zamanda alıp okumak istiyorum. İlk ikisi çok keyif verdi, ama özellikle de ilki...
Genelde bir kitabı almaya ya da bir filmi izlemeye niyetlendiğimde yorumları karıştırırım internette. Biri blogunda , sitesinde ya da başka bir yerde yorum yapmışsa onları okurum. Sonra gidip kitabı alırım/filmi izlerim. Herkesin "güzel" algısı farklıdır, o kabul ama genel olarak üç aşağı beş yukarı tutar. Ben de elimden geldiğimde okuduğumu izlediğimi yorumlamaya çalışıyorum. Bende izlenecekler/okunacaklar listesi o kadar kabarık ki aylarca okusam /izlesem bitmez:( bir ömre yaymaya karar verdim ben de:)

Nuray İlbars dedi ki...

Kadınım, örgü pek sevmem, kadınlar arası ilişkiler kadın olduğumdan doğal olarak ilgimi çeker..
Kitapçıda bakacağım.
Ben de sevdiğim kitapları yayınlamıştım blogumda ama önerim; isimlerini alıp ayak üstü göz gezdirmeleridir.
Benim sevdiğimi herkes sevmez, herkesin sevdiğini ben sevmem.
İki üç sayfada işin rengi anlaşılır zaten.
Bir de aynı yere baktığınız insanlar sizin ne sevdiğinizi bilirler, bu yüzden onların tavsiyelerini gözü kapalı alabilirsiniz.
Ama tabii filmi dur bi iki dakika izleyeyim yapamıyoruz:-)
Yaparız ama .. Fragmanlar ne güne duruyor değil mi?

Bestesiyleannesi dedi ki...

Hahahahahah:) Hoş bir yorum olmuş. Kitapların da fragmanları var aslında: arka kapak:)

Yorum Gönder

Bir blogun en çok ihtiyaç duyduğu şey yorumdur. İşte tam da bu sebepten, aklına geleni yaz...

 

kırmızı kiraz Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea