24 Şubat 2012 Cuma

Relax

Gönderen Bestesiyleannesi zaman: Cuma, Şubat 24, 2012

Rahat insanlara hastayım. Var bunlardan birkaç tane çevremde. Daha önce de vardı, şimdi de varlar, kuvvetle muhtemel ileride de olacaklar. Yaratılış sanırım, yaşamlarının tamamını bu şekilde sürdürüyorlar. Nefes almak, su içmek gibi temel bi ihtiyaçtan bahsediyoruz burda. Hani bazı insan uzun boyludur, bazısı şişman, zencisi var, albinosu var, bunlar da "geniş" modeller. Dünya yansa umrunda olmaz bunların. Stres kapılarına uğramıyor heralde. Hiç hoşlanmıyorum bu tiplerden. Onların o aşırı rahatlığı beni geriyo.
İşte, okulda, evde, ters giden hiçbişey yokmuş gibi davranıp gerim gerim geriniyolar. Tamam hayatta her gün de stresle geçmez ama arada bi yapsanız hiç fena olmaz yani.

Okulda vardı 1-2 tane "relax" arkadaş, üniversitenin tadını onlar çıkarırdı valla. Ertesi gün vize mi final mi var, oooohhhhh aman sabahlar olmasın, barda diskoda orda burda eğlencede.. Ben her zamanki gibi tertipli düzenli sınavıma çalışırken, arkadaş sabaha kadar deriiin uykulara dalardı. Sabah da kalkar "ay hiç çalışamadım ama napiim, canım çalışmak istemedi" derdi. Sonunda noldu? Ben bölümde derece yaptım ama o da mezun oldu nihayetinde. Amaç diploma değil mi, aldı işte.

İş yerinde de var bunlardan. "Panik yok, işler yetişir" tabelası asılı sanki boyunlarında. Anam bunların ne cildi kırışır, ne de yaşlanırlar. Gamdan kasavetten eser yok . Sizin etrafınızda da var mı bu gıcıklardan? Bu canlı türüne bir son verimeli, köküne kibrit suyu öneriyorum.

Şunu da belirtmeden edemeyeceğim bildiğin yoga gurusu havası seziyorum yüzlerine bakınca:D Her daim meditasyondalar sanki. Abartmıyorum, valla öyleler. Huşu içinde bir gülümseme, gevrek gevrek kahkahalar.. Ay düşüncesi bile delirtiyo beni. Rahatlık iyidir hoştur da fazlası etrafa zarar. Bayaa gavur eziyeti bunların bize yaptığı baksana.

Aslında iyi, hoş, ömür uzatan bu yeteneğe sahip olmadığım için duyduğum kıskançlıktan yazdım bu yazıyı. Aferin bana.:)

Ps: Gıcığım ben size, bilin diye söyledim yani!

7 yorum:

Unknown dedi ki...

bende aslında rahat insanlardanım çevremdekiler öyle der yani :)) bende panik atak tiplerden herşeyi stres yapanlardan hoşlanmıyorum ama yapcak birşey yok :))) herkesi seviyorum...

Bestesiyleannesi dedi ki...

ben iki gruba dahil değilim sanırım, araftayım:)

bırtutamkekik dedi ki...

merhabalar:)
ne hoş bir sayfa bu öyle..
sıcacık samimi ve içten.
ahh birde relaxx olabilse!!
seve seve izleyiciniz oldum hemencecik.
bende sizi bekliyorum sayfama.
kucak dolusu sevgi eşliğinde..
:)

Bestesiyleannesi dedi ki...

çok müteşekkirim yazdıklarınıza:))
hemen ziyarete koyuluyorum blogunuzu.
sevgiler

AslıASLI dedi ki...

Asla rahat bir insan olamadım ama olanlar banada bir garip geliyor :) bir şeyi yapamazsam eger, içimde acaip bir huzursuzluk, mutlaka yapılmalı mutlaka :)

Bestesiyleannesi dedi ki...

obsesiflik ile tertiplilik ve sorumluluk sahipliği arasında gidiiiiip geliyorum. tam karar verebilmiş değilim:)

Nuray İlbars dedi ki...

Ben de araftayım sanırım ama köküme kibrit suyundan pay düşebilir bazen:-)
İçi içini yemeyenlerden, olursa olur, olmazsa olmazcılardanım.
Aslında "artık" onlardanım.
Burası rahat:-)

Yorum Gönder

Bir blogun en çok ihtiyaç duyduğu şey yorumdur. İşte tam da bu sebepten, aklına geleni yaz...

 

kırmızı kiraz Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea