26 Şubat 2012 Pazar

Sadece Birazcık Gezicektim :p

Gönderen Bestesiyleannesi zaman: Pazar, Şubat 26, 2012
Gezmeyip gezmeyip birden gezersen böyle olur. Bünye reddetti tabi. Kaç hafta var ki işe gitmek ve market alışverişi yapmak dışında hiçbir amaçla dışarı çıkmamış ben, bu hafta olayın suyunu çıkardım. Zaten Badi'de ilk sözlü uyarısını yaptı, "Hanım hanım, iyice gemi azıya aldın sen, ona göre" şeklinde beni dürttü:) Adam ayak uydururken yorgun düştü, horul horul uyuyor şimdi. 

Çarşambanın gelişi perşembeden bellidir sözünü an be an yaşattım, daha cumadan kolları sıvadım bir organizasyon bir organizasyon sorma gitsin. Efendim, cuma akşamı aldım Badi'mi yanıma, eşli pişti hesabı eşli yemeğe gittim. Bu bizim için bir ilk oldu zira biz ilk defa eşli pişti yemeğe gittik. "Ne var ki bunda?" demeden önce bi düşün derim, bu tür yemekler karı-koca müessesesine adım attığınızın kanıtıdır. Nikah, düğün bile valla karı-koca olduğumuzu bu kadar vurgulamamıştı sanki. Gerçi biz karı-koca gibi değil de daha çok sevgili gibi takılıyoruz. Böylesi daha zevkli:)

Neyse uzamasın laf, giyindik süslendik, halk oyunları ekibimizin yemeğine gittik. Yedik içtik tabi, ama oraları geçiyorum. Esas olay, ekip arkadaşlarım ile birlikte sahneye çıkışımız ve hep birlikte zeybek oynayışımızdı. Bir gösteriş bir ihtişam ki sorma gitsin. Badi demez mi "Ben de istiyorum, beni niye çağırmadın kursa, ben de öğrenirdim, yapardım, benim neyim eksik" diye acıklı acıklı söylenmeye. "Nerden biliyim senin heves edeceğini kocacık?" dedim çıktım işin içinden. Arkadaşlar, sohbetler, halaylar, oyun havaları derken kan ter içinde kalmışız. Eve geldiğimizde yarı baygın haldeydik yorgunluktan. Ama eğlencenin de dibine vurduk yani. En son, halayda sol yanımda Badi, sağ yanımda hiç tanımadığım uzuuun mu uzuuuun bi adam, tepine tepine dönüyoduk, bi onu hatırlıyorum başka da bişey hatırlamıyorum.


Cumartesi de boş durmadım. Uzun zamandır görmediğim arkadaşım kalkmış Bursalardan gelmiş, koşa koşa gittim yanına. Kahveler, çaylar içildi, hasret giderildi. Pek bi güzel oldu. Tekrar edilmesine karar verildi, and içildi.

Bu arada tüm bu eylemlerimin arasına evi baştan aşağı pırıl pırıl temizleme işini de sokuşturdum. Onu tam olarak ne ara yaptım orasını çok net anımsayamıyorum:))

Daha caaaaaanım hafta sonunun bitmesine 1 koskoca gün var. Gün doğmadan neler doğar. Bi bakmışsınız yarın soluğu Prag'da almışım. Hahahahahahahha, sesli güldüm resmen:P O da olur ama bi gün, dimi? Yarın için de çok şahane, süpersonik fikirlerim var. Dolu dolu bir gün beni bekliyor. Enerjiye çok ihtiyacımm olacak. En iyisi ben gidip yatıyım.

2 yorum:

EQ dedi ki...

Yüzümde bir tebessümle okudum, bunu da yukaridaki 'puzzle' yazisini da.
Badi'yle senin hikayelerinde, okuyana bagimlilik yapacak potansiyel görüyorum sahsen:)

Nekadar güzel...Mutlulugunuz, keyfiniz hep daim olsun insallah. Bunu yürekten diliyorum.

Bestesiyleannesi dedi ki...

Çooook teşekkürler güzel dilekler için. Aynı şeyleri ben de sizin için diliyorum, her daim yan yana, musmutlu olun:)
Badim benim her şeyim. Ama bunu abartarak ya da ağız alışkanlığından değil gerçek anlamıyla söylüyorum: Her şeyim... Mutluluk insanın işine, evine, yaratım gücüne güneşler doğduruyormuş. Son 3 yılda bunu öğrendim.

Yorum Gönder

Bir blogun en çok ihtiyaç duyduğu şey yorumdur. İşte tam da bu sebepten, aklına geleni yaz...

 

kırmızı kiraz Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea