31 Mart 2012 Cumartesi

bebek hediyesi

Gönderen Bestesiyleannesi zaman: Cumartesi, Mart 31, 2012
Hiç üşenmedim çetelesini tuttum: Son 1 yılda tamı tamına 36 arkadaşım ya hamile kalmış ya da doğum yapmış. Arada kesin atladığım birileri de olmuştur. Sayı bu kadar büyük olunca neredeyse 10 günde bir bebek veya doğum haberi alıyorum. Çok yakın arkadaşlarım da bu kervana katılınca ben de bebek kıyafetleri/eşyaları satan mağazaların yolunu tuttum tabi. Aslında ben pek anlamam bebek olayından. O kadar yabancı olduğum bir mevzu ki.. Ne alınır, nerden bakılır, uygunu, makbulü nedir hiç bilmem. Ama ne yapacaksın, arkadaş hatrı için her şey yapılıyor valla. 
Liste kabarık, skala geniş, cinsiyetler karışık olunca işe patiklerle başlıyım dedim. En kolayı patik gibi geldi:) Müstakbel kızımız Rima için üstteki pembiş balerin patiklerini, henüz ismi belli olmayan yakışıklı beyimiz için de mavi olanları aldım. Ardından giysi reyonuna doğru ilerledim ve şu gördüklerinizi seçtim. Tabi şirin reyon görevlisinin yardımları olmasa hayatta kalkamazdım altından. "Kaç aylık?", "Cinsiyeti ne?", "Kilosunu ve boyunu biliyor musunuz?" gibi sorularla beni doğru yola sevketti. Ben de aldım hediyelerimi, doğru kargoya... Gönderdim hediyelerimi sahiplerine. Gönül isterdi ki kendi ellerimle vereyim , hatta giydireyim bebişlere ama biz gurbette yaşayan insanlar için bu her zaman mümkün olmuyor. Kargolar sağolsun:)

Şimdi siz diyeceksiniz ki ne var bunda, alt tarafı 2 tane eşya almışsın. Dünya için küçük ama benim için büyük bir adım bu. Tamam, arkadaşlarımı çok seviyorum ve onlara bu güzel anlarında duygularını paylaştığımı hissettirmek istiyorum. Ama çok uzak olduğum bir mevzu bu "bebek" konusu, napıyım. Mesela ben internette dolaşırken kenardan kenardan bebek eşyası banner ları yanıp sönmeye başlayınca sayfayı hemen kapatıyorum. Seçici algı sanırım, ilgimi çekmiyor. Ha diyeceksiniz ki, sen bebek sevmiyor musun? Yoo, aksine bebeklere bayılırım. Fotoğraflarına bakarken ağzımın suyu akıyor. Sadece "şu an"da ilgi alanım dışında. 

Şimdilik sadece 2 bebiş hediyelendirildi. Bende bu kadar "potansiyel anne" arkadaş oldukça ben daha çooooooook gezerim bebek eşyası satan mağazaları. Hadi bana kolay gelsin. 

2 yorum:

Nuray İlbars dedi ki...

Zamanı gelip minik güzel bir bebek kapıyı çalınca, hediye gelen ya da kendi aldığınız bebek kıyafetlerini her gelene göstereceksiniz, çıkarıp çıkarıp bakacaksınız karı koca..
Bu böyle..

Bestesiyleannesi dedi ki...

O zaman "normal" olduğumun resmidir işte. Her anne adayı gibi davranır, bebişin o kıyafetlerin içinde nasıl görüneceğini hayal ederim. Dediğiniz gibi, zamanı gelince yaşanacaklar bunlar...

Yorum Gönder

Bir blogun en çok ihtiyaç duyduğu şey yorumdur. İşte tam da bu sebepten, aklına geleni yaz...

 

kırmızı kiraz Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea