15 Aralık 2012 Cumartesi

he's not just that into you

Gönderen Bestesiyleannesi zaman: Cumartesi, Aralık 15, 2012
Cumartesi gecemi şenlendiren sevimli film...
Kadın-erkek ilişkilerine sosyolojik bir bakış açısıyla yaklaşan bu romantik komediyi izlerken sorgulamadan, "hımmm doğru aslında" demeden duramadım. Bir erkekle çıkmaya başlama adımları, bir kadını tavlama yöntemleri, yürüyen/yürümeyen evlilikler, ikili ilişkiler ve daha neler neler... Bence herkesin ilgisini çekebilecek bir şeyler var içinde. 
En çok dikkatimi çeken "işaretler" ile ilgili olan diyaloglardı. Bir erkek bir kadından hoşlandığında karşı tarafa ne gibi işaretler gönderir, hoşlanmadığında bu işaretler nelerdir, tüm bu sorular üzerine kafa yoran bir film olmuş. 

Filmden aklımda kalanlar: Kadınların yaptığı en büyük hata, çok küçük yaşlardan itibaren evliliğe şartlanarak yetiştirilmiş olmaları ve karşılaştıkları her erkeği "doğru insan" sanmaları. Doğru insan olmadığını fark ettiklerinde yaşadıkları hüsran ise son derece sarsıcı. Erkeklerde ise "evlilik fobisi" son derece popüler ve bağlanmadan yaşamak her zaman kulağa hoş geliyor. 
Film 2009 yapımı. Imdb notu 10 üzerinden 6.3. Bu filmin en etkileyici yanı belki de Bradley Cooper'ın güzel gülüşünü izleme olanağı tanıması:) Kıvanç, Kenan halt etmiş, erkek güzeli budur...
Velhasıl ben bu filmi sevdim, rahatlıkla da tavsiye edebilirim. Romantik komedi seven biri olarak hoşunuza gideceğine eminim.

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir blogun en çok ihtiyaç duyduğu şey yorumdur. İşte tam da bu sebepten, aklına geleni yaz...

 

kırmızı kiraz Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea