1 Kasım 2012 Perşembe

iyi ki doğdun blogum..

Gönderen Bestesiyleannesi zaman: Perşembe, Kasım 01, 2012
Eveeeet, bundan tam 1 yıl önce başladı yazma maceram.
Çocukluğumdan beri defterlere şiirler, hikayeler karalar dururum. Çoğunu kimseye okutmam. Bu nedenle bloga yazı yazma konusunda çok düşündüm. Sonuçta bu yazıları tüm dünyanın huzuruna sunuyorsunuz ve bugüne kadar yazılarını özenle kendine saklamış biri için bu alınması zor bir karar. 
Nihayet geçen yıl 1 Kasımda ilk yazımı yazdım ve blogum aracılığıyla herkese merhaba dedim. En başında beri blogumun başlığında yazan bir cümle var: 

Burası Benim Cumhuriyetim

Belki de bu blogu tanımlayan en anlamlı cümle de bu. Burası benim özgür bahçem, ister gülerim ister ağlarım. Zaman olur söverim sayarım, kızgınlıklarımı öfkemi kusarım. Sevinçli haberlerimi paylaşırım. Anılarımı yazar, sonra döner döner o anıları yad ederim. Evimden sonra en özgür olduğum yer... Burada mutlu ve huzurluyum. Hakimi de hükümdarı da ben olduğumdan, burada benim sözüm geçer. İstediğimi istediğim gibi yazabildiğim, kimseye neden yazdığım için hesap vermeyeceğim tek adres. Belki de insanların bloglarını bu kadar sevmelerinin nedeni de budur.

Bu bir yılın bilançosunu açıklıyorum: 171 kişi beni takibe almış, 85 tane yazı yazmışım, 11700 defa sayfama bakılmış, en çok okunan yazım 1948 okunma ile Taare Zameen Par - Yerdeki Yıldızlar olmuş, 497 adet güzel yorum almışım, ilk yorumumu çok sevdiğim ilkokul arkadaşım Hep Yeşil yapmış, yazılarımı Türkiye dışında Avusturya, Ukrayna, Belçika, Hollanda, İngiltere, Fransa, Almanya, Rusya, ve Amerika'dan insanlar okumuş.

Şimdi dönüp baktığımda iyi ki açmışım bu blogu ve iyi ki bir blogger olmuşum diyorum. İşten eve yorgun argın dönüp elime çayımı aldığımda bilgisayar başında bloglar arası seyahat etmekten son derece keyif alıyorum. Pek çok blogu düzenli olarak takip ediyorum. Bilmediğim, görmediğim, gezmediğim, dinlemediğim, izlemediğim pek çok şeyin farkına vardım bu sayede. Blog yazmaya başladıktan sonra pek çok insan tanıdım, bir kısmı ile düzenli olarak yazışıyoruz. Burada kocaman bir aile gibiyiz ve ben bu ailenin bir ferdi olmaktan son derece memnunum.

Herkesin bloguna nice yaşlar, nice güzel yazılar...

12 yorum:

asime dedi ki...

İyi ki doğdun Kırmızı Kiraz. Nice yıllara, nice yazılara...

Bestesiyleannesi dedi ki...

birlikte nice yaşlara...

Ada Mutfak'tan Lezzetli Ev Yemekleri dedi ki...

yazılarınız, başarılarınız gerçekten çok güzel.. nice yıllara bence de:) ve tabi darısı benim bloguma :S

Bestesiyleannesi dedi ki...

hepimizin bloguna uzun ömürler diliyorum.

Unknown dedi ki...

Yazmaktan hiç bıkmamanız dileğiyle.. ;))) Yaşasın blog yazmak! :))

Gece Yürüyüşü dedi ki...

Nice mutlu yıllara!!
:)

Bestesiyleannesi dedi ki...

kesinlikle katılıyorum..
blog yazmadan önce derdimi tasamı, içimi nereye döküyormuşum ben??
yaz-yazayım-yazalım..

Bestesiyleannesi dedi ki...

çok teşekkürler, size ve blogunuza da..

Demlenmisyasam dedi ki...

Mutlu yıllar :))) iyi doğmuş kırmızı kiraz :)

Bestesiyleannesi dedi ki...

evet, bence de iyi ki doğmuş. hayatıma farklı bir renk eklendi blogum sayesinde. üstelik hiç bitmeyen bir enerjiyle emek veriyor insan. tuhaf ama çok güzel.

NarÇelen dedi ki...

nice nice mutlu postlara..

Bestesiyleannesi dedi ki...

çok teşekkürler, sana da nice güzel yazılar, yazışmalar diliyorum..

Yorum Gönder

Bir blogun en çok ihtiyaç duyduğu şey yorumdur. İşte tam da bu sebepten, aklına geleni yaz...

 

kırmızı kiraz Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea