17 Nisan 2012 Salı

iki film birden

Gönderen Bestesiyleannesi zaman: Salı, Nisan 17, 2012
Film izlemeye bayılan bir karı koca için ne muhteşem bir hafta sonuydu öyle. Çok güzel iki filmle ödüllendirdik kendimizi. Bütün hafta çalışan, koşturan, yorulan bedenlerimizi huzura kavuşturmuş olduk böylelikle. Hatta öyle zevke geldik ki birini evimizin konforunda, diğerini ise sinema keyfi yaparak izleyelim dedik. Böyle de çeşitlilik seviyoruz işte:))


Başta şunu söylemeliyim ki ikisini de rahatlıkla tavsiye edebilirim. İlk filmimiz Love and Other Drugs. Türkiye'de ise Aşk Sarhoşu ismiyle sinemalarda arz-ı endam etmiş bir film. Başrolde çok çok sevdiğim Anne Hathaway ve Jake Gyllenhaal var. Kızımız çok güzel, oğlumuz çok yakışıklı. Film Viagra'nın ilk keşfedildiği ve yaygınlaştığı dönemi anlatıyor. 2010 yapımı ama 1998 yılında geçiyor. Dolayısıyla mekanlar, kıyafetler, objeler döneme uygun. Kızımız ve oğlumuzun aşkına tanık oluyoruz izlerken. Güzel, tatlı, sevimli bir film. Ancak uyarmadan edemeyeceğim, çolukla çocukla ya da yanınızda yaşlı insanlarla izleyemeyeceğiniz bir film. Zira erotik bir yanı da var. Ayıplarlarsa karışmam:) Biz patlattık mısırlarımızı, yayıldık koltuğumuza başbaşa izledik, tavsiye ederim siz de öyle yapın. 
Bu filme sinemalar.com da 10 üzerinden 7, imdb de ise 10 üzerinden 6.6 vermişler. Siz önemsiyor musunuz bilmem ama biz bir filme niyetlendiğimizde diğer izleyenlerin yorumlarına ve verdikleri puana mutlaka bakarız. Fragmanını izlemek isterseniz tıklayın gitsin.


İkinci filmimizi sinema keyfi yaparak izleyelim dedik. Badi de ben de romantik komedi, dram ve Türk filmlerini evde, korku, aksiyon, macera, gerilim filmlerini efektlerin tadını çıkara çıkara sinemada izleme taraftarıyız. O yüzden bu filmimiz aksiyon ve drama türünde. Orijinal adı Chronicle, Türkiye'de ise sinemalarda Doğaüstü afişiyle yer alıyor. Hala gösterimde. "3 tane liseli genç doğaüstü güçler elde ederlerse o güçlerle ne yaparlar?" sorusunun cevabını veren bir film. Başta eğlenceli bir şeyler yaparlar herhalde, diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü zamanla işler sarpa sarıyor. Ben beğendim. Ama çok bayıldığım, hayran kaldığım filmlerden değil. İzlenir.

Bu filme sinemalar.com da 10 üzerinden 8.2, imdb de ise 10 üzerinden 7.4 puan vermişler. Fragmanı da burada.

Şimdi Badi'yle yemek yemeğe gidiyorum, yemekten sonra film izliyoruz:))

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir blogun en çok ihtiyaç duyduğu şey yorumdur. İşte tam da bu sebepten, aklına geleni yaz...

 

kırmızı kiraz Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea