8 Ağustos 2012 Çarşamba

kitaplaşma etkinliği

Gönderen Bestesiyleannesi zaman: Çarşamba, Ağustos 08, 2012
İçinde kitap olan her şeye varım. Bu nedenle undenied ın bu teklifine kayıtsız kalamadım ve kitaplaşma etkinliğine dahil oldum.
Kural basit: Listeye adınızı yazdırıyorsunuz. İkili kuralar çekiliyor. Herkesin bir kitap eşi oluyor. Eşinizle karşılıklı olarak birbirinize kitap ve hediye gönderiyorsunuz. Böylelikle hem yeni insanlarla tanışma fırsatı doğuyor, hem de kitaplar etrafa saçılıyor:) Birbirine çok uzak yerlerde yaşayan insanlar birbirine kitap hediye etmiş oluyor. 

Sonunda kuralar çekilmiş ve bana da kitap eşi olarak Pınar'ın Dünyası çıkmış. Şimdiden eşimle yazışmaya ve kitaplaşmamızı planlamaya başladık. Çok keyifli ve heyecan verici bir etkinlik bu. En kısa zamanda ben de yapmak isterim. 

Kitapların paylaşıldığı bir de internet sitesi tanıtmak istiyorum: sahiplendir.com. Bu sitede evcil hayvan, eşya, oyuncak ve kitaplarınıza yeni sahipler bulabilirsiniz. Okuduğunuz bir kitaba bu sitede yeni sahipler bulabilir, kendinize yeni kitaplar edinebilirsiniz. Şimdilik daha çok evcil hayvan sahibi arama ilanları ile dolu. Ama eminim zamanla diğer kategorilerde de paylaşımlar olacaktır. Pet shoplardan hayvan satın almak yerine her zaman sokaklarda hayat mücadelesi veren canlıları besleme taraftarı biri olarak evcil hayvan sahibi olmayı düşünenlerin bakmasını önerebileceğim bir site.

4 yorum:

Cessie dedi ki...

site için teşekkürler.
oldukça ilginç :)

Bestesiyleannesi dedi ki...

kesinlikle:) hayvan sahibi olmayı düşündüğümde ilk bakacağım yer olacak sanırım.

Nesrin dedi ki...

Çok ilginç bir siteymiş, lazım olursa aklımda olacak:)

Bestesiyleannesi dedi ki...

arada eski eşyaları verip evi ferahlatmak gerekebiliyor. o dönemlerde bana kesin lazım olur:)

Yorum Gönder

Bir blogun en çok ihtiyaç duyduğu şey yorumdur. İşte tam da bu sebepten, aklına geleni yaz...

 

kırmızı kiraz Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea