2 Aralık 2012 Pazar

çocuk da yapamadım kariyer de

Gönderen Bestesiyleannesi zaman: Pazar, Aralık 02, 2012
D&R rafında gördüm, ismi ilgimi çekti, aldım, okudum, beğendim. İlk defa Vefa Enver kitabı okudum. Edebi değer taşır mı bilemem ama okurken beni gülümsetti.


Hikaye aynı evde yaşayan 3 kadının iş ve aşk yaşamı hakkında. İstanbul'da yaşayan bu hatunların her biri son derece havalı iş yerlerinde önemli işlerle meşguller. Kariyerleri son derece önemli. Ancak bir yandan da çalkantılı aşk hayatları var. Zaman zaman mutlu oluyorlar, zaman zaman işler sarpa sarıyor ve salya sümük ağlıyorlar.

Sibel uçarı, vurdumduymaz, rahat, lükse-paraya-şaşaaya düşkün. Ahu dominant-kuralcı-katı-işine ve kariyerine aşık. Aslı duygusal-özverili-çalışkan-çabuk demoralize olan. Böyle anlatınca bu 3 kadının aynı evde barınamaması lazım diye düşünülüyor olabilir ama gayet de iyi geçiniyorlar.

Kitabı okurkenki hissiyatım genelde "acaba sırada ne var-ne haltlar karıştırdılar?" şeklindeydi. Çok da enteresan, akla hayale gelmeyecek şeyler yaşamıyorlar aslında. Yani senin benim gibi, sıradan tipler. Ama yine de devamını merak etmeden duramadım. Biraz kız kıza dedikodu gibiydi...:)

Velhasıl sevdim. Ama yine de söylemeden edemeyeceğim, bayanlara göre hoş ancak erkeklerin okurken sıkıntıdan patlayabileceği bir kitap olmuş. Bir erkek için cezbedici hiçbir yanı yok sanırım.

Yazar ve kitapları hakkında daha detaylı bilgi için buraya tık tık. Bu arada okuduğum kitabın devamı da var, ismi "Bunu Sen İstedin".Vefa Enver'in diğer kitapları da şöyle:
Leyla Gibi
Aşk Kumarı
Beni Buna Zorlama
Not: Seni Sevmiyorum
Bahse Var Mısın?
Bana Prenses Deme
Aşka Dönüş

2 yorum:

NarÇelen dedi ki...

vizontele de "ş...fsizim ben düşünmüştüm" repliği geldi aklıma. hayatımı yazsam ismi bu olurdu :)

Bestesiyleannesi dedi ki...

ahahhahahahah
çok güldüm yorumu okuyunca :D
insana çok sempatik gelmiyor mu ismi?
ben şahsen adına vurulup da aldım.
kariyer konusunda ehhh biraz yol kat ettim, ama çocuk yapamadım henüz:))

Yorum Gönder

Bir blogun en çok ihtiyaç duyduğu şey yorumdur. İşte tam da bu sebepten, aklına geleni yaz...

 

kırmızı kiraz Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea