22 Ağustos 2012 Çarşamba

alışverişte son noktadayım

Gönderen Bestesiyleannesi zaman: Çarşamba, Ağustos 22, 2012
Sadece şu son 10 günde neler neler satın aldım internetten. Napıyım, seviyorum mağaza mağaza dolaşmadan alışveriş yapmayı. Bu sıcakta giyinme, makyaj yapma, hazırlanma, yürüme derdi olmadan alıyorum almak istediklerimi. Ayrıca çarşıda beğenip almaya niyetlendiğim bir ürünü çok daha uygun fiyata bulunca çok da akıllıca oluyor internetten alışveriş.


Şöyle bir bakalım neler almışım, ne kadara almışım:

Daha önce 1. kitap olan Küçük Mucizeler Dükkanı'nı ve 2. kitap olan Bir Yumak Mutluluk'u okumuştum. Bu nedenle ne zamandan beri serinin 3. ve 4. kitabını almayı dört gözle bekliyorum. D&R'da ve pek çok kitapçıda kitaplar 17TL den satılıyordu. Bense internetten 11.90TL den satın aldım. Yani toplamda 34TL ödemek yerine 23.80TL ödedim. Üstelik kargo ücreti de ödemedim. 
Satın aldığım 2. ürün bisküvi yapma makinesi. Basit bir tarifle hamurunu yoğurduktan sonra hamur makinenin içine yerleştirilir ve ardından bisküviler istenilen şekilde tepsiye yerleştirilmeye başlanır. Bu ürün o kadar çok hoşuma gitti ki tam 3 tane satın aldım: Kendime, anneme ve kayınvalideme. Fiyatı 16.90TL. Kargo ücreti ödemedim. Videosunu izleyince kendimde bu bisküvileri yapabilecek yeteneği gördüm. Normalde mutfakta vakit geçirmekten hoşlanmayan ben bile sevdim bu aleti. Henüz denemedim. Denediğimde paylaşırım.
Bu ürünü annem için satın aldım. Ne zamandır benden muffin tepsisi istiyordu. Sonunda gül şeklinde muffin yapan tepsi buldum. Fiyatı 4.90TL. Kargo ücreti ödemedim. Kim bilir ne güzel kekler yapacak bu tepside anneciğimin elleri. Ben uzakta olduğum için yiyemem nasıl olsa. Bana geldiğinde de bana özel yapar artık..
Süt taşırmazın ne olduğunu bilen var mı? Ben 2 yıldır kullanıyorum ve son derece memnunum. Süt kaynatırken tencerenin dibine bu taşı yerleştiriyorsunuz. Sütünüz kaynamaya başladığında taş tencerenin dibine vurarak hafif hafif ses çıkarmaya başlıyor. Kaynama hızlandıkça ses de artıyor ve fokur fokur kaynarken büyük bir gürültü çıkarıyor. Bu sayede mutfakta değil de başka bir odada olsanız da sesi duyuyor ve taşmadan yakalıyorsunuz. Kayınvalidem bende görüp beğenmiş aynısından istemişti, ona da anneme de bir tane aldım. Fiyatı 3TL. Kargo ücreti ödemedim.
EDUCA Solar System puzzle ne zamandır aklımdaydı. Alırım, tamamlarım sonra da çerçeveletip okulda laboratuvarıma asarım diye de hayal kurmuştum. Üstelik bu puzzle neon özellikli, yani ışıklar kapalı olduğunda parlıyor. Sağolsun Badi doğum günü hediyesi olarak aldı. Şimdi en kısa zamanda yapılmayı bekliyor. Fiyatı: 35TL.
Puzzle yapmayı seven biri olarak en büyük derdim puzzle ın tamamlanana kadar ortalıkta kalmasıydı. 1-2 parça yerleştire yerleştire yapıyorum genelde, bu nedenle de uzun sürebiliyor bitirilmesi. Bu arada da puzzle masanın üzerinde, orada, burada durup duruyor. Can sıkıcı bu durumdan kurtulmak için puzzle halısı satın aldım. Puzzle ı yaptıktan sonra halıya sarıyorsunuz, tekrar yapmak istediğinizde halıyı açıyor ve devam ediyorsunuz. Çok işime yarayacak bu halı. İlk olarak Solar System'ı yaparken kullanacağım, deneyimlerimi aktarırım.Fiyatı: 32.50 TL.

Bunları nereden aldın diye soracak olursanız;
Puzzle ve puzzle halısı: puzzle sepeti.com
Diğer ürünler: indirdik.com

19 yorum:

AdanınAnnesi dedi ki...

Güle güle kullan pespembe :) Süt taşırmazı ilk kez gördüm çok güzelmiş
netten alışveriş oldukça güzel :P

Bestesiyleannesi dedi ki...

çok teşekkür ederim. bir anne olarak, çocukla ilgilenirken sütüm taşıyor, diyorsan mutlaka al derim:)
netten alışveriş kesinlikle harika. özellikle kargo ücreti istemeyen sitelere ve kampanyalara dikkat ediyorum. almak istediklerimi kafamda belirleyip internette arıyorum. bu sayede hem yorulmuyorum hem de daha ucuza alıyorum.

AdanınAnnesi dedi ki...

Süt taşırma konusunda bir kere kötü tecrübem oldu yalan değil :)) aklımın birköşesine yazdım bu süt taşırmazı :)
dün netten 2 kitap aldık. Hatta biri küçük mucizeler dükkanı :P
hatta az önce yeni yeni başlayan kitap okuma hevesime dair yazı yazmıştım orda bahsettim :)

MehtapveKitap (Asabi Bakire) dedi ki...

Yaşasın online alışveriş,o bisküvi makinasından ben de istiyorum ama bir yorum alayım senden :) Sonra alırım:D
hEpsi güzel günlerde kullanılsınlar.

Bestesiyleannesi dedi ki...

kesinlikle yaşasın:))
bisküvi makinesini bugün yarın deniyorum ve yorumlarımı paylaşıyorum. kullanımı kolay gibi görünüyor ama bakalım, denemeden bilemeyiz.

Bestesiyleannesi dedi ki...

yazını okudum ve anladım ki çooook ama çok özlemişsin kitap okumayı. siyah sütü de küçük mucizeler dükkanını da okumuş biri olarak sana tavsiyem önce küçük mucizeler dükkanını okuman. sürükleyici ve sıcak bir anlatımı var. hemen sarıyor okuyanı. keyifli okumalar..

kozmetik bir aşktır :D dedi ki...

hepsi çok güzel güle güle kullan :)

Ada Deniz dedi ki...

bildiğin bir ürünse netten alışveriş oldukça pratik ve karlı oluyor....

Bestesiyleannesi dedi ki...

evet, ben de bildiğim ve almayı düşündüğüm ürünleri seçiyorum genellikle. çarşı pazardaki fiyat ile internetteki fiyat arasında büyük farklar olabiliyor bazen. en güzel yanı da eve kadar getirmeleri:)

Adsız dedi ki...

Bunlar çok farklı ve güzel parçalar! hepsini sevdim:)

http://pembeeevren.blogspot.com/

Bestesiyleannesi dedi ki...

ben de hepsini sevdim:)

Fatma Başar dedi ki...

Puzzle halısında almam lazım sanırım :))

Bestesiyleannesi dedi ki...

:))
puzzle seven biri için elzem bir buluş.

acemi blogger dedi ki...

büsküvi makinasını ilk defa duyuyorum. İyi cesaret doğrusu ben çok kararsız bir insanım bir kaç kişi övecek ki öyle alayım. tavsiye edilmeden, ilk ben deneyim bana göre değil. O yüzden sizin yorumlarınızı bekliyor olacağım. Güle güle kullanın.

Pelin Ö. dedi ki...

Bende öyleyim valla :)

Sıcakta gezmek yerine adamlar ayağımıza kadar getiriyorlar daha ne isteriz ki:P

Bestesiyleannesi dedi ki...

ben de ilk defa duydum aslında ama bir deli cesareti ile aldım:) bakalım ne olacak?
dener denemez paylaşıyorum çünkü çok merak eden oldu. becerebilecek miyim acaba???

Bestesiyleannesi dedi ki...

tembel avrat usulü alışveriş benimki:))
düşünsene pazar alışverişini de böyle yaptığımızı, domatesi biberi evden pc başından seçelim hooooop eve getirsinler:D

OmerD dedi ki...

bisküvi makinasından ben de istiyorum. Nereden aldınız?

Bestesiyleannesi dedi ki...

internette Marcato Bisküvi Makinesi diye arasanız satan pek çok site var ama ben indirdik.com dan aldım.

Yorum Gönder

Bir blogun en çok ihtiyaç duyduğu şey yorumdur. İşte tam da bu sebepten, aklına geleni yaz...

 

kırmızı kiraz Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea